Pericolul ivoire

octombrie 15, 2009

27655-DivorceL

Miresica este o vieţuitoare care îşi doreşte să traiască pe lângă casa omului.  Pentru asta, se pregăteşte de mică. Luăm cazul Păpusha, cu funcţia de zână, de vârstă post puberă. În doi ani a postat aproape 13.010 comentarii şi s-a îndrăgostit rând pe rând de sirenă şi de prinţesă. N-a reuşit să se mărite, dar va avea un copil. Probabil, Swarowski. Dacă aş fi cercetător britanic, aş aprecia că postarea a 13.010 păreri online cu pozele aferente ar însemna doi ani de muncă bugetară.

Miresica are şi capacităţi paranormale. Poate deosebi culorile. De exemplu, Andradedeee ne mărturiseşte „Rochia are nuanta ivory foarte deschisa, pare alba pentru necunoscatori,dar noi miresele stim ce e ivoire, e mult mai deschisa la culoare decat pare in pozele de catalog”.

O regină de pe site mărturiseşte că-şi iubeşte rochia mai mult decât soţul. El va avea câştig de cauză doar pentru că este bun de folosinţă îndelungată.

Cu sau fără? Aici nu merge pe încredere pentru că, aşa cum ne mărturiseşte Alexxxa11,”O mireasa fara ciorapi e incompletă şi arată de foarte mult prost gust”.  Ca să nu i se întâmple una ca asta, Lolitaa s-a pregătit „voi avea cu siguranta ciorapei albi cu banda, pe care i-am cumparat de vreo 3 ani in asteptarea unei ocazii sa ii port!”

Pe lângă micul trafic de costume bărbăteşti mărimea 50, săndăluţe elegante şi finuţe şi rochie decăzută în perle, avem de a face şi cu infracţiuni mai grave. Sumo1234, membru senior, riscă ani grei de închisoare pentru instigare la omor si asociere in vederea comiterii unei infractiuni.  „Cine are soacra a dreak, sa o impuste! Cine n-are ce face cu prea mult timp liber si se plange de asta, sa se ocupe de soacra-mea! Platesc bine! Discretie garantata!”

Trăim ca să ne mărităm sau ne mărităm ca să trăim? Acest răspuns, dar şi multe altele pe miresici.ro.

Reclame

4 Responses to “Pericolul ivoire”

  1. Someone Says:

    Aha, deci şi tu. Păi, brava 🙂

  2. unfeldeom Says:

    frumos birtul, faina carciumareasa, fina analiza… Totusi, ce faceai tu pe miresici.ro?!? :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s